Inschrijven klas 1 2023-2024

Welkom op de inschrijfpagina van onze school. Leuk dat je voor Zuidrand hebt gekozen. Inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan op verschillende manieren. Kies hieronder de manier die het beste bij je past.

Mijn dochter/zoon online aanmelden?  Klik hier en vul het online-inschrijfformulier klas 1 in. Vul het formulier in en druk op verzenden. Wij nemen contact op en nodigen u uit voor een intakegesprek.

Mijn dochter/zoon aanmelden met (papieren) inschrijfformulier? U kunt een inschrijfpakket afhalen bij de receptie van de school of downloaden van de website. Klik hier voor download inschrijfpakket klas 1 2024-2025

Vul de formulieren in en voorzie ze van de benodigde handtekeningen. Lever het inschrijfpakket samen in met de volgende documenten:

  • schooladviesformulier (met persoonlijke code)
  • schoolvoorkeurenlijst
  • kopie of scan legitimatiebewijs met daarop het burgerservicenummer (BSN) (kopie kan ook op school gemaakt worden)

U kunt het inschrijfpakket afgeven bij de receptie van de school of mailen naar info@zuidrand.nl

Mijn dochter/zoon op school inschrijven? U kunt zonder afspraak naar Zuidrand komen en het inschrijfformulier invullen. U kunt ook eerst telefonisch contact opnemen en een afspraak maken. Zuidrand is telefonisch bereikbaar op 010-4810870.

Graag meenemen: het schooladviesformulier (met persoonlijke code)de voorkeurslijst en het legitimatiebewijs (met BSN-nummer).

De intakeprocedure.

Nadat de inschrijving is gedaan wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Natuurlijk verwachten we dat uw zoon of dochter bij dit gesprek aanwezig zal zijn. Tijdens het intakegesprek krijgt u een uitnodiging voor een kennismakingsavond in juni. Ook wordt u tijdens dit gesprek geïnformeerd over de definitieve plaatsing.