image

Nieuwe leerling

image
image

 

 

 

Welkom bij Zuidrand School for Sport & Lifestyle

Leer jij graag door dingen te doen? En heb je wel wat met sport & lifestyle? En heb je advies TL, GL, KBL of BBL? Schrijf je dan nu bij ons in! Klik hieronder op de link en maak meteen een afspraak. Want of je nu sportief bent of niet: bij Vak College Zuidrand ben je continu “in beweging”. Je gaat aan de slag met challenges en wij begeleiden, coachen en trainen je van start tot finish. Zo kom jij op een prettige, sportieve en gezonde manier tot persoonlijke topprestaties!

Leren en plezier maken gaan bij ons samen.. Wat dacht je van een mega-gamewall? Of een heuse klimwand in de gymzaal? En zelfs een 3D-printer in de klas? Jij gaat er mee aan de slag als je bij ons op school komt.

Er is heel veel meer wat we je graag vertellen. Beter nog: kom het ervaren. Wij starten in het nieuwe schooljaar ook met een mavo voor sport & lifestyle.

 

VIP-rondleiding & Inschrijven

Ben jij er al uit en wil je je meteen inschrijven bij onze leuke school? Maak via dit formulier een afspraak om kennis te maken.

De meeste leerlingen schrijven zich in voor de brugklas. Maar het kan ook zijn dat jij je wilt inschrijven voor klas 2 of voor klas 3. Ook dan ben je natuurlijk welkom samen met een ouder of verzorger voor een gesprek bij ons op school. We geven je dan ook graag een VIP-rondleiding. Je kunt dan alle vragen stellen die je hebt, en tegelijkertijd de sfeer proeven. Het is handig als je dan ook meteen de volgende documenten meeneemt:

  • schooladviesformulier (met persoonlijke code) + schoolvoorkeurenlijst
  • kopie of scan legitimatiebewijs met daarop het burgerservicenummer (BSN) (kopie kan ook op school gemaakt worden)

 

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten.

 


 

Bekijk ook deze filmpjes: