Dienstverlening en producten

Je kiest voor D&P, en dan?

Bij D&P kom je erachter waar jij goed in bent en waar jij jouw plezier uit haalt. D&P is een profiel dat je kan kiezen wanneer je naar de bovenbouw gaat van de middelbare school. Wat het zo speciaal maakt, is dat D&P heel breed is. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen later maar ben je wel geïnteresseerd in een van de vakken of onderwerpen die we behandelen, dan is het misschien wat voor jou.

Leren

Bij D&P leer je bijvoorbeeld hoe je een handvat tekent en uitprint met de 3D-printer voor jouw kistje wat je maakt in het technieklokaal. Ook leer je hoe je je eigen logo maakt met professionele software. Hoe je deze uitprint en bedrukt op een T-shirt. Je leert dan ook hoe jij je merk kan promoten, presenteren en verkopen.

Organiseren en ervaren

Verder ga je ervaren hoe het is om bij een organisatie te horen die verantwoordelijk is voor het organiseren van evenementen voor bijvoorbeeld basisschoolleerlingen. Je gaat dan leren hoe je een "draaiboek" maakt en een "budgettering" voor een evenement. Ook ga je dan ervaren hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor groep acht-leerlingen! Ook voor de toekomstige Hollywood sterren hebben we wat. Je gaat namelijk ook leren hoe je een script schrijft voor een film en hoe je je eigen filmt maakt en monteert!

Vervolgopleiding

Uiteraard krijg je ook theorievakken zoals Nederlands, Engels, Duits, wiskunde, maatschappijleer. Daarnaast kun je kiezen uit de vakken economie en biologie. Uiteindelijk stomen we je klaar voor de vervolgopleiding die je wilt gaan kiezen.

Met je diploma kun je straks gaan werken als sportleider, activiteitenbegeleider, beveiliger of medewerker facilitaire dienst. Je kunt ook aan de slag een bij de politie, het leger of de marechaussee.

Je kunt naar D&P als je:

- Een overgangsbewijs van leerjaar 2 naar 3 op vmbo KBL-niveau hebt
- Sportief bent
- Kunt samenwerken én zelfstandig kunt werken

Benieuwd? Meld je snel aan voor een persoonlijke rondleiding. Tot ziens!