Mavo voor Sport en Lifestyle

Heb jij vmbo-tl advies? Dan kun jij bij ons een diploma halen voor de

Mavo voor Sport en Lifestyle

Wat leer je?

In dit uitdagende programma beoefen je allerlei verschillende sporten. En je leert hoe belangrijk goede voeding en bewegen is voor je gezondheid. Voor lichaam en geest. Want wie regelmatig (intensief) beweegt, leert ook beter en heeft een beter geheugen.

Ben jij geen topsporter? Dat hoeft natuurlijk niet. Maar het kan wel. Wat wij veel belangrijker vinden is of je in een team kan werken, andere mensen enthousiast kunt maken, zelfstandig kunt zijn en - ook superbelangrijk - dat je doorzettingsvermogen hebt. Want op school ben je onder begeleiding van je coach, net als op het sportveld, aan het trainen om jouw persoonlijke doelen te behalen. En dat lukt natuurlijk niet altijd meteen. Bij ons leer je trots te zijn op wat je wél kunt, en steeds weer de lat ietsje hoger te leggen. Zo kom je stapje voor stapje verder in je ontwikkeling, in je eigen tempo. Wel zo fijn.

Zuidrand School for Sport & Lifestyle en Veenoord School for Sport & Lifestyle (ook een school van LMC Voortgezet Onderwijs) werken intensief samen in dit programma.

Iets voor jou? Schrijf je meteen in, of vraag eerst een persoonlijke rondleiding aan.

Tot snel!