image

Zorg en Welzijn

image
image

Heb je interesse in de gezondheidszorg, de dienstverlening, uiterlijke verzorging of de welzijnssector? Ben je het liefst praktisch bezig en vind je het leuk om met mensen samen te werken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houd je van afwisseling? Wil je anderen graag helpen?

Dan is de specialisatie Zorg & Welzijn echt iets voor jou.

Deze gaat over het verzorgen en begeleiden van mensen uit alle leeftijdsgroepen. Je leert om leuke activiteiten te organiseren , om ouderen en kinderen te helpen verplegen als ze ziek zijn en je leert om voor ze te koken. Ook leer je om een kapsel te verzorgen en make-up aan te brengen. Daarnaast ga jij ook een baby in bad doen. We hebben voor deze handelingen een mooi praktijklokaal zodat je goed kunt oefenen. Bovendien hebben we veel contacten met andere organisaties en instellingen, waar jij deze activiteiten kunt uitvoeren.

Het vak Zorg en Welzijn
Wil je straks in de bovenbouw de afdeling Zorg en Welzijn breed kiezen? Dan ga je een heleboel nuttige en leuke dingen leren en doen. En het gaat verder dan huishoudelijke zaken, zoals koken en schoonmaken. Je leert bijvoorbeeld zelfstandig te werken, verantwoordelijkheid te dragen en wat klantvriendelijkheid is.

En je kunt je creativiteit erop los laten, want je mag óók aan de slag met mode-ontwerpen, gezondemaaltijden bereiden en presenteren, gasten bedienen en ga zo maar door.

Benieuwd? Meld je snel aan via het aanmeldformulier op deze site. Wij helpen je dan verder op weg in de aanmeld procedure.

Wil je eerst even wat vragen stellen? Dat kan natuurlijk. Klik hier voor de contactgegevens, en voor info over persoonlijke rondleidingen.  

Tot ziens!