Ouders

Beste ouder/verzorger, 
welkom bij Zuidrand School for Sport & Lifestyle.

  • Bent u een ouder of verzorger van één van onze leerlingen?
    Dan houden wij heel graag contact met u. Heel fijn als wij met elkaar uw kind kunnen ondersteunen bij zijn of haar groeiproces bij ons op school! Wij geloven sterk in een goede samenwerking. Dus hebt u een vraag, een opmerking of een suggestie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de mentor van uw kind, of een afspraak te maken met de medewerker die u wenst te spreken (klik hier voor de contactgegevens). Wist u dat er ook een Medezeggenschapsraad (MR) is? Klik hier voor meer info over de MR op deze site.

  • Bent u een ouder of verzorger van een leerling in groep 8?
    Dan maakt uw kind binnenkort de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Welke school het beste bij uw kind past, is afhankelijk van veel dingen. Zoals zijn of haar interesses, en het (voorlopige) schooladvies dat de basisschool uw kind meegeeft. Onze school is er voor leerlingen die ervan houden om in samenwerking met docenten en andere leerlingen, zich op een fijne manier te ontwikkelen. Velen gingen hen voor. En wij zijn er trots op dat in 2020 en 2021, 100% van onze examenkandidaten geslaagd zijn. Klik hier, vul het formulier in en kom kennis maken!

  • Inschrijfperiode
    De officiële inschrijfperiode voor het schooljaar 20222-2023 is van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 maart 2022. Onze deuren staan nog open voor inschrijvingen dus kom snel langs.

 

Heel graag tot ziens!